Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta hokejā 2020 U9 turnīrs

Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta hokejā 2020 U9 turnīrs

25. septembrī no plkst. 13:00 līdz 16:00 norisināsies Latvijas Hokeja Federācijas organizētais “Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta hokejā 2020 U9 turnīrs”.

Apmeklējums iespējams ar personu apliecinošu dokumentu un derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas parāda, ka personai ir:

  • COVID19 sadarbspējīgs vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
  • COVID19 sadarbspējīgs pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  • COVID19 sadarbspējīgs testēšanas sertifikāts, kas apliecina, ka pēdējo 48h laikā veikts SARS-CoV-2 vīrusa RNS, un tas ir negatīvs vai sešu 6h laikā veikts SARS-CoV-2 antigēna tests un tas ir negatīvs;
  • COVID19 sadarbspējīgs testēšanas sertifikāts, kas apliecina, ka interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu izglītojamajam pēdējās nedēļas laikā veiktais Covid-19 tests ir negatīvs.

Jūsu ērtībai 25. septembrī no plkst. 11:00 līdz plkst. 13:30 OCR ledus arēnas pirmajā stāvā tiks izvietots Valsts zinātniskā institūta “BIOR” Covid-19 testēšanas punkts, kurā uz vietas  būs iespējams nodot ekspress SARS-CoV-2 antigēna testu, kas derīgs 6h (iztriepe no aizdegunes). Testa cena ir 10,47 EUR, rezultāti tiek nosūtīti 30min laikā.

Personu apliecinošo dokumentu un derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu pārbaude norisināsies ledus halles otrajā stāvā pie tribīnēm sākot no plkst.  12:00. Ieeja caur āra trepēm.

Lūgums pirms apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā sacensību apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā. 

Sacensību norises vietas apmeklējuma laikā jāievēro divu metru distance, kā arī jālieto mutes un deguna aizsegus!

Maksimālais apmeklētāju skaits ir 300.