Peldbaseins 2022

NO 1. MAIJA ĀRA PELDBASEINA KOMPLEKSS BŪS ATVĒRTS VISIEM

No 1. maija tiks atsākta āra peldbaseina kompleksa darbība. Apmeklējot āra peldbaseinu, apstiprinājums par Covid-19 vakcināciju vai pārslimošanu nav nepieciešams.

Publiskās peldēšanas darba laiks ir atrodams sadaļā “Aktivitātes”. Iepriekšēja reģistrēšanās brīvdabas peldbaseina apmeklējumam nav nepieciešama.

Cena pieaugušajiem: vienreizējs apmeklējums – 7 eiro/stunda; katra nākamā stunda – 1 eiro. Cena bērniem līdz 18 g.v., senioriem vecākiem par 60 gadiem un cilvēkiem ar invaliditāti: vienreizējs apmeklējums – 5 eiro/stunda un katra nākamā stunda – 0,50 eiro (apmeklējot āra peldbaseinu, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, apliecība). Cena pieaugušajiem ar “3+ Ģimenes karte” karti vai daudzbērnu ģimenes izziņu no Rēzeknes pilsētas domes: vienreizējs apmeklējums – 5,00 eiro/stunda un katra nākamā stunda – 1,00 eiro. Cena bērniem ar “3+ Ģimenes karte” karti vai daudzbērnu ģimenes izziņu no Rēzeknes pilsētas domes: vienreizējs apmeklējums – 3,50 eiro/stunda un katra nākamā stunda – 0,50 eiro (katram ir jāuzrāda apliecības).

Peldbaseina 1 stundas abonements pieaugušajiem 5 reizēm maksā 28 eiro; 10 reizēm 56 eiro; 15 reizēm 84 eiro, savukārt bērniem, senioriem un cilvēkiem ar invaliditāti – 5 reizes maksā 20 euro; 10 reizes maksā 40 eiro un 15 reizes maksā 60 eiro (uzrādot apliecību, dokumentu).

Patstāvīgi, bez pieaugušā klātbūtnes, baseina teritorijā tiek ielaisti bērni, sākot no pilniem 13 gadiem.

Āra peldbaseina kompleksā pieejams ne vien lielais peldbaseins, bet arī divas burbuļvannas, mazais bērnu baseins ar slidkalniņu, sauļošanās zviļņi, kā arī dienās, kad gaisa temperatūra noslīd zem 20 °C, pieejama āra sauna! Ūdens temperatūra āra peldbaseinā ir +27°C, mazajā bērnu baseinā +29°C un burbuļvannā +35°C, attiecīgi ūdens priekus iespējams baudīt neatkarīgi no laikapstākļiem. Labsajūtai ir izveidots gaitenis no ģērbtuvēm līdz peldbaseinam, lai arī vēsākās dienās baudītu peldes.

Ar Rēzeknieša karti paredzēta 10% atlaide (tikai kartes īpašniekam), savukārt bērni līdz 3 gadiem pieaugušā pavadībā peldbaseinu apmeklē bez maksas (tikai bērns).

Āra peldbaseina sezonas ietvaros ir spēkā īpašais piedāvājums – piecas āra peldbaseina kompleksa apmeklējuma reizes un piecas modernās trenažieru zāles apmeklējuma reizes ar neierobežotu apmeklējuma laiku maksā tikai 50 EUR (atlaide netiek piešķirta). Sestdienās trenažieru zālē ir pieejami saunas pakalpojumi. Iegādājoties trīs īpašos piedāvājumus sezonas laikā, “Olimpiskais centrs Rēzekne” dāvinās piecu reižu slidošanas abonementu.

Sporto kopā ar OCR!