08.01.2022 plkst. 17:00 TFK Rēzekne aizvadīs mājas spēli

Virslīgas 12. kārta: TFK Rēzekne – FC Nikers

Spēli var apmeklēt personas ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu (pase, ID, skolēna apliecība).

Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt pārslimošanas sertifikātu vai Covid-19 testa rezultātu, bet jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Bērniem, kuri ir vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros.

Biļetes cena ir 2,00 EUR. Bērniem līdz 2 gadu vecumam ieeja ir bezmaksas. Bērniem līdz 18 gadu vecumam (ieskaitot), pensionāriem un invalīdiem biļetes cena ir 1,00 EUR (uzrādot apliecību).

Personalizētās biļetes uz spēli iespējams iegādāties pie daudzfunkcionālās sporta zāles administratora 08.01.2022. no plkst. 16:00, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu.

Mutes un deguna aizsegu lietošana ir obligāta! Skatītāji sporta sacensību norises laikā (arī pārtraukumos) drīkst piecelties, sēdvietu ārpus pārtraukuma laika atstāt drīkst tikai labierīcības apmeklējumam.

Lūgums pirms apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā sacensību apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.